About

Oamenii frumosi trebuie sa se intalneasca. Lucrurile care ii aduc laolalta sunt diferite, dar si ele, la randul lor, trebuie sa fie frumoase. Eu am ales sa va caut printre flori.

Nu vreau sa fac aranjamente florale. Vreau sa va dau, cu fiecare dintre buchetele mele, o poveste. O poveste a ceea ce cred eu ca e mai gingas in fiecare dintre voi, cu acele culori pe care zi de zi le folositi cand zambiti.

Idila mea cu florile a inceput de foarte mica. Pentru ca pe-atunci nu stiam sa utilizez “manualul de intrebuintare” al frumosului, faceam ce stiam mai bine cu florile – le culegeam cu atentie si le “gateam” pentru omul pe care l-am iubit mult, bunicul meu. Apoi m-am facut mare si am inteles ce se face cu frumosul. Azi sunt arhitect. Si totusi, la ani distanta, florile inca “ma bantuie”.

De azi, eu aleg sa ma bucur de voi oferindu-va buchete de flori. Nu sunt spectaculoase, caci spectacolul nu este un lucru simplu, care sa bucure o viata lina. Nu sunt nici macar impresionante, caci emotiile puternice nu sunt ceva care sa compuna o viata tihnita. Vreau ca buchetele mele sa spuna povestea fiecarei zile cu zambet, o poveste simpla si buna, ca un suflet cald.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s